İTSO Başkanı Yılmaz’dan çağrı;  ‘Mücadelede İTSO  olarak VARIZ’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Top yekûn mücadele ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim kampanyası başlatıldı…  TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Top yekûn mücadele ‘VARIZ’en az yüzde 10 indirim kampanyası için İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da VARIZ diyerek işletmelere çağrıda bulundu: 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsalar ile birlikte Enflasyonla Mücadeleye   İTSO’dan da tam destek geldi. İskenderun ve bölgesinde faaliyet gösteren Firmaların da bu  kampanyaya destek olması  bekleniyor.

İTSO Başkanı Yılmaz, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise; “Enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde ‘İndirim Kampanyası’  başlatıldı. Bu çerçevede indirim uygulaması gerçekleştiren  üyelerimiz tespit edilerek TOBB’a bildirilecek ve bu kampanya 3 ay sürecektir.’Enflasyonla   topyekûn mücadele Varız en az yüzde 10 indirim’ kampanyası sonunda ise  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenecek ödül töreninde firmalarımız ödül alacaklardır. Üyelerimizi bun indirim kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

 İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz açıklamasının devamında ise şu görüşlere yer verdi: “İskenderun ve bölge sanayici, iş adamları ve esnaflara çağrıda bulunuyoruz. Enflasyonla mücadele, hep birlikte yapılması gereken bir mücadeledir. Türkiye’de bir defa daha Devlet-Millet birlikteliğiyle topyekûn bir iktisadi mücadele başlatılmıştır.‘Enflasyonla Top yekûn mücadele Varız en az yüzde 10 indirim’ kampanyası’na destek olunması için işletmelere çağrıda bulunuyoruz. Bu çağrımıza en üst düzeyde destek bekliyoruz. İTSO olarak bizlerin de tam destek verdiği  Enflasyonla mücadele, aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir. Türk özel sektörü bu kampanya ile devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.