AÖF Dersleri Ücretsiz Olarak İSTE’de

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF)  İktisat ve İşletme Bölümlerinin dersleri, konularının uzmanı öğretim elemanları tarafından  İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) yüz yüze anlatılacak.

 

Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Fakültesi’nin 81 il merkezinde ve sadece üç ilçe merkezinde uygulanacak “yüz yüze öğretim programı” için İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gerekli hazırlıklarını yaptı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat ve İşletme Bölümleri öğrencileri dönem derslerini örgün öğretim yoluyla ücretsiz olarak İSTE’dealabilecekler. 13 Ekim 2018 tarihinde başlayacak olan ve İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüs’te yüz yüze yapılacak dersler, 11 Ocak 2019 tarihinde sona erecek.

 

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) tüm eğitim, öğretim ve disiplin kurallarına uymakla mükellef olacaklar.

 

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim öğrencilerine yönelik yüz yüze öğretim kapsamında Matematik 1, Genel Muhasebe 1, İktisada Giriş 1, İngilizce 1, Makro İktisat, İstatistik 1, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim 1 ve Denetim dersleri verilecek.

 

AÖF 2018-2019 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI ve DERSLİKLER hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.iste.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.