İTSO Başkan yardımcısı Yeter’den Esnaf Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı  Muhsin Yeter, İTSO üyelerini ve esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO üye ve esnaflarına günün anısına Türk bayrağı hediye etti.

İskenderun esnafı ve üyelerinin sıcak ilgisi ile karşılanan İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO’nun çalışmaları, eğitimleri, Nefes kredisi ve Odanın faaliyetleri hakkında Victoria Patisseria işletmecisi Engin Barış Tahmaz ile görüşerek Pastacılık sektörü hakkında bilgiler aldı ve sektörün sorunlarını dinledi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Victoria Patisseria işletmecisi Engin Barış Tahmaz; “Faaliyette bulunduğumuz süre içerisinde her zaman bizleri arayıp sordunuz, dertlerimizi dinlediniz,  İTSO’nun faaliyetlerinden memnunuz. Bölge ekonomisine yön veren istihdama katkı sağlayan İTSO’da düzenlenen toplantıları, girişimcilik eğitimleri ve seminerlerine de fırsat buldukça katılıyoruz ve çok da faydasını görüyoruz” dedi.

Türk Bayrağını  İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter’in elinden alan ve çok duygulandığını ifade edenTahmaz,  İTSO’nun hediye etmiş olduğu Türk bayrağını iş yerimize gururla dalgalandıracağız” dedi.

İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ise; “Her fırsatta üyelerimizi ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyoruz. İTSO olarak her zaman daha iyisini yapabilmek için çaba sarf ediyoruz. Amacımız,  üyelerimizin kalkınması, işlerinin rast gitmesi ve gerek bölge gerekse ülke ekonomisine katma değer sağlamalarıdır. İTSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.