UYAN AİLESİ VE EMEKLİLER DERNEĞİ YASTA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan (74) bugün saat 17 civarında (7 Ekim 2018) Osmaniye’de tedavi gördüğü hastanede solunum ve çoklu organ yetmezliği neticesi yaşama veda etti.


Mustafa Uyan, 22 temmuz 2016 gecesi Osmaniye’de kalp krizi geçirmiş ve hastanede anjiyo operasyonuna tabi tutulmuştu. TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan 13 Mart 2017 tarihinde Ankara’da By-Pass ameliyatı olmuştu. By-Pass sonrası başkan Uyan’da kalp yetmezliği başlamış, kendisine kalp pili takılmış ve o tarihten bu yana çeşitli hastanelerde yatar hasta olarak tedavi görmeye başlamıştı.
Merhumun cenazesi 8 Ekim 2018 Pazartesi günü, öğle namazına müteakiben Osmaniye, Bahçeli Cami’nden kaldırılarak, Osmaniye (Merkez) Mezarlığında toprağa verilecek.
Taziyeler, merhumun evi olan Esin Evler Mahallesi, Kemal Yapar Caddesi, Subay Lojmanları Karşısı No:9 Osmaniye’de kabul edilecek. Mustafa Uyan’a Allahtan rahmet, Uyan Ailesi’ne, dostlarına, akrabalarına, yakınlarına TÜED Genel Merkezi ile Türkiye’deki tüm TÜED Şube Başkanlıklarına ve camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.