Milletvekili Şahin’den Payas’da ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Kent Parkı temel atma töreninde hizmet için parti ayrımının gözetilmeyeceğini bir kez daha üzerine basa basa vurguladı.

Milletvekili Şahin, Payas da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Payas Esnaf Odası Başkanı Ali Oğuz ile birlikte bir dizi ziyarette bulunan Şahin,  yapılan yapılan her türlü hizmete teşekkür etmeyi bildiklerini ifade etti. Şahin, Karayolları arazisini kent parkına dönüştüren Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ve parti yöneticilerini kutladı.

  1. Kent Parkı temel atma töreninde konuşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, ayrıca İskenderun için olması gereken bir çok hizmet için talepte bulunmuştu.
    Şahin, “Yıllardır Karayolları arazisi atıl durumdaydı. Şimdi hayalimiz olan hizmete dönüşüyor. Çok güzel proje.. Ancak içinde bir eksik var. Çocuklarımız için disneyland olursa çok daha güzel olacak. Eğer projeyi değiştirme imkanı varsa bunu çocuklarımız için sizlerden rica ediyorum”dedi.
    İskenderun’a hizmetin Ak partisi CHP si olmadığının altını önemle çizen Milletvekili Suzan Şahin, “Buranın park olması için halkımız ve STK’lar çok büyük direnç gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Halkımızın isteğine duyarsız kalmayarak araziyi parka dönüştüren Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ve Milletvekilimizi kutluyorum. Birşey daha istiyorum. Oda HADO.. HADO İskenderun için önemli. Bölgemize nefes aldıracak. Biliyorsunuz İskenderun’da ekonomik anlamda sıkıntılar var. Sayın Belediye Başkanımız ve Milletvekilimiz bu konunun çözülmesi için söz verdiler. Bir araya gelerek bunu da çözeceğiz.
    Bakın Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, çok güzel bir müjde verdi. Dedi ki Gümrük Labaratuvarı işi tamam.. Çok mutlu oldum. Kendisine teşekkür ediyorum. Daha önce tahsis edilen yerin uygun olmadığı tespit edildi. Yeni yer yapılarak hizmete başlayacak. Artık buraya gemilerle gelen ürünler labaratuvar testi yapıldıktan sonra diğer şehirlere gidecek. Böylelikle İskenderun’da anguslardan, şarbonlardan, Afrika sineğinden kurtulup güvenli çıkışlarını izleyecekler.”ifadelerini kullandı.
    Milletvekili Şahin ayrıca Ayrıca İskenderun’un çok güzel bir stadyuma ihtiyacı olduğunu, bunu da Milletvekili Abdulkadir Özel’den isteyerek yine birlik içinde inşa edilmesini istedi. Milletvekili Özel de esprili bir şekilde” Büyükşehir Belediyesini alalım. Ondan sonra” deyince, Milletvekili Şahin “İşte o biraz hayal” diyerek cevap verdi. Milletvekili Şahin Kent Parkı’nın tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.