TRT’DEN BÖLGEDEKİ HAVACILIK FALİYETLERİ ÇEKİMİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ülkemizin en kapsamlı yayın ağına sahip TRT’nin profesyonel ekibi ile birlikte iskenderunu ve bölgedeki havacılık faaliyetlerini anlatan bir belgesel tadında çekimler yapıldı.

FLYTÜRK (Akdeniz Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü) yamaç paraşütü eğitmeni Yılmaz VERİM bölgede ve Türkiye genelinde yaptıkları faaaliyetlerhakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Kulüp eğitmeni Mehmet KARAÖMER Amanosdağlarının devamı olan bölgede uçuş yaptıklarını bir zamanlar bu bölgelerin terör faaliyetlerinden dolayı rahatça uçuş yapamadıklarını silahlı kuvvetlerinin düzenli operasyonları ile bölgemizin temizlendiğini artık rahatça takeofflardan uçuşları yaptıklarını söyledi.

FLYTÜRK Havacılık Kulüp yönetim kadrosu havacılığa gönül vermiş herkesi kucakladıklarını, özel günlerde milli bayramlarda devamligökyüzünde şanlı bayrağımızı dalğalandıracaklarını, Katkılarından dolayı TRT ekibine İskenderun belediyesi ve FLYTÜRK Havacılık Kulübü Pilot Ekip Arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.