“BELEN” yazısı Türk Bayrağıyla ile Bütünleşti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Belen Kaymakamlığınca yürütülen DOĞAKA tarafından finanse edilen “Seyr-i Belen Yürü ve Dinlen” projesi kapsamında, Şehitler Abidesi mevkiinde yaptırılan “Seyir Terası” otopark alanında, Şanlı Türk Bayrağı önünde dev harflerden oluşan ve ilçenin simgesi haline gelecek olan “Belen” yazısı ziyaretçilerini karşılıyor.

Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM, çalışmaya ilişkin yaptığı açıklamada; “BELEN” yazısının 7 metre uzunluğunda, 1.50 metre yüksekliğinde olduğunu, B harfinin Kaymakamlık logosundan esinlenerek yapıldığını ifade etti.

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN ise; Günümüzde revaçta olan bu kent tanıtım yazılarının artık Belen Seyir Terasının önünde de olduğunu, ilçeye ve Seyir Terasına ziyarete gelen vatandaşların doğa ve deniz manzarası ile birleşen fotoğraf karesiyle tatlı hatıralar bırakacaklarını ümit ederek “BELEN” yazımızın ilçeye ve Belen halkına hayırlı olmasını diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.