Başkan Erol Akın’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz tarafından İskenderun ve diğer ilçelerinden sorumlu Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkan (HESOB)Vekilliği görevine getirilen Şoförler Odası Başkanı Erol Akın’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Payas Esnaf Oda Başkanı Hasan Özkul, Dörtyol Esnaf Oda Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Erzin Esnaf Oda Başkanı Servet Canatar’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Erol Akın’ı ziyaret ederek HESOB Başkan Vekilliği görevinde başarılar diledi.

HESOB Başkan Vekili Akın, ziyaretten dolayı memnuniyetini “Görevimizi Tebrik Etmek İçin Yaptıkları Ziyaretten Dolayı Kendilerine Hesob Adına Teşekkür Ederiz.” Şeklinde ifade etti.

İlçelerden sorumlu Birlik Başkan Vekili ERola Akın’ı öncesinde de İskenderun da bulunan 12 oda başkanı hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

İskenderun’un her daim birlik içerisinde bulunduğunu belirten Hatay Esnaf Odaları Disiplin Kurulu Başkanı Musa Mert, Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkan (HESOB)vekili olan Şoförler Odası Başkanı Erol Akın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.Mert; “Birliğimizi oda Başkanlarımızı her zaman bir arada tutan ve odaların sorunları ile ilgilenen Erol Akın başkanımıza bu görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kendisini ziyarete gelen oda başkanlarını kapıda karşılayan Birlik Başkan Vekili Erol Akın, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Akın; “Burada görev hepimizin. Bizim bir birimize olan desteğimiz her daim sürecektir. Burada birlik başkanımıza bizlere vermiş olduğu görevden dolayı teşekkür ediyorum. İskenderun’un gelişmesi ve birlik içerisinde olması için elimizden gelen tüm gayreti harcayacağımızı tüm üyelerimize belirtmek istiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.