ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

       Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Halk Müziği Topluluğu, 29 Eylül Cumartesi günü saat 20.30’da 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda düzenleyeceği konserle sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

       Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Türk Halk Müziği Topluluğumuz, Koro Şefi Şükrü Bezirci yönetiminde gerçekleştirilecek konseri sunmaya hazırlanıyor. Ücretsiz gerçekleştirilecek konsere tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

       Türk Halk Müziği’nin en güzel şarkılarını hemşehrilerimizle buluşturarak kültürümüzü yaşatmak, bu güzellikleri paylaşmak istiyoruz. Herkesi konsere bekliyoruz.” dedi.

AİLE DANIŞMANLIĞI SEANSLARINDA BU HAFTA “FEDAKARLIK” KONUSU ANLATILDI

        Antakya Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde Aile Danışmanı Sosyolog Sibel Hersanlıoğlu tarafından her hafta Çarşamba günleri sürdürülen Aile Danışmanlığı seanslarında bu hafta, “Fedakarlık” konusu işlendi.

       Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aile Danışmanlığı seanslarına yoğun katılım sağlayan Antakyalı hanımlar, Sosyolog Sibel Hersanlıoğlu’nun haftanın konusu hakkındaki sorularına da içtenlikle yanıtlar verdiler. Aile Danışmanlığı seanslarında bu hafta, evlilik, eşler arası iletişim, evliliği bitiren sebepler ve evlilik hayatında gösterilmesi gereken özen ve özveri hakkında konular işlendi.

       Antakya Belediyesi tarafından hanımlara yönelik ücretsiz hizmet veren Hanımlar Lokali, her hafta Çarşamba günleri saat 14.00’de Aile Danışmanlığı seansları ile Antakyalı hanımlara destek veriyor.

PARKLARDA REVİZE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

       Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi Şair Ali Yüce Parkı’nda revize çalışmalarını sürdürüyor.

       Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; devam eden revize çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi Şair Ali Yüce Parkı’nda bank ve oturma grupları, çocuk oyun grubu, aydınlatma sistemleri, çöp kovası bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi.

        Antakya Belediyesi ekipleri revize çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

KİSECİK MAHALLESİ’NDE SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARI

 

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kisecik ve Açıkdere Mahalleleri’nde sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

        Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehir genelindeki 95 mahallede sürdürülen hizmetler kapsamında Kisecik ve Açıkdere Mahalleleri’nde sathi kaplama çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun hizmete sunulacağı vurgulandı.

GÜZELBURÇ MAHALLESİ’NDE SATHİ KAPLAMA ÖNCESİ MALZEME SERME ÇALIŞMALARI

 

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelburç Mahallesi’nde sathi kaplama öncesi malzeme serme çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehir genelindeki 95 mahallede sürdürülen hizmetler kapsamında Madenboyu ve Bohşin Mahalleleri’nde sathi kaplama öncesi malzeme serme çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun hizmete sunulacağı vurgulandı.

EKİNCİ MAHALLESİ’NE YENİ İMAR YOLU KAZANDIRILIYOR

 Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ekinci Mahallesi’nde yol açma ve yol tesviye çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Ekinci Mahallesi’nde yeni imar yolu açarak mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni imar yolu kazandırmak için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi.

Antakya Belediyesi ekipleri şehir genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

 

MOBİL PAYLAŞIM ARACI GÜLDEREN VE GÖKÇEGÖZ MAHALLESİ’NDE

 

Antakya Belediyesi Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında yürüttüğü hizmetlerine bir yenisini ekleyerek Mobil Paylaşım aracını hizmete sundu. Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi kapsamında hayırseverler tarafından yapılan giysi, ev eşyası, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri gibi yardımlar mobil paylaşım aracılığı ile merkeze uzak kırsal mahallelerde ikamet eden yoksul vatandaşların ihtiyaçlarını temin etmelerini sağlıyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada merkeze uzak, kırsal mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların Odabaşı Ek Hizmet Binası içerisindeki mağazaya gelmelerine gerek kalmadan kapılarının önüne kadar gelen Mobil Paylaşım aracından 7 parçadan oluşan giyim yardımlarını temin edebilecekleri belirtildi.

Veren elin, alan eli görmediği, alan elin mahcubiyet yaşamadan ihtiyacını temin ettiği Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi her geçen gün daha çok yoksul vatandaşa yardım eli uzatırken, hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Yapılan açıklamaya göre Mobil Paylaşım aracı son olarak Gülderen ve Gökçegöz Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarına kadar giderek yardımlarını teslim etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.