Yangına gelen itfaiye erlerine baklava ikramı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine İtfaiye Haftası dolayısıyla baklava sürprizi yaptı.

İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye ekiplerine gerçek dışı ihbarda bulunulan etkinlikte, sirenlerini çalarak boyacılar parkına gelen itfaiye ekiplerini karşılayan Milletvekili Şahin, itfaiyecilerin haftasını kutladı, baklava ikramında bulundu.

Yangının nerede olduğunu anlamaya çalışan itfaiye erlerini çiçek ve baklava ile karşılayan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, emektarlar hoş geldiniz diyerek  haftalarını kutlayarak baklava ikramında bulundu.

Milletvekili Şahin’in yapmış olduğu baklava ve çiçek sürprizinden dolayı teşekkür eden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, kazasız, belasız ve yangınsız günlerin olmasını diledi.

Farkındalık için böyle bir etkinlik düzenlendiklerini belirten CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise, “Dumansız ve yangınsız yıllara olsun. Ateş içinde olmasınlar. Canınız cebinizde mücadele veriyorsunuz. Çok teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.

Kendilerine gelen tüm ihbarları titizlikle değerlendirdiklerini belirten HBB itfaiyesi İskenderun Grup Amiri Bahtiyar Şahin, “Tüm ihbarların doğruluğu, yanlışlığı, eksikliğine artılığına biz bakmayız. Her ihbar bizim için son derece önem ihbardır. Geldik bizde burada sayın vekilimizin güzel bir sürpriziyle karşılaştık. İtfaiye haftamızın içerisinde böyle bir etkinliği bize hazırladığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.