CHP İlçe Yönetiminden istifa etti: Av. Nalan Akkülah Belediye Başkan Aday Adayı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Av. Nalan Akkülah, İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ederek İskenderun Belediye Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

Yazılı olarak açıklama yapan Akkülah, “İskenderun Belediye başkan aday adayı olmak için müracaat edeceğimden, bugün itibariyle istifa ettim. Neden aday olmak istediğimi basın yoluyla iskenderun’ lulara ve partililerime duyuruyorum. Öncelikle bir kadın başkan ile daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir kent farklılığı yaratmayı amaçlıyorum. Belediyeyi çağdaş, açık ve denetim esaslı olarak birlikte yönetmek, Kentin sorunlarının tespitinde ve çözümünde toplumsal yarar gözetmek, Gençlerde mevcut işsizlik sorununun çözümüne yardımcı olmak amacıyla aday adayıyım.” İfadelerine yer verdi. Bu güne kadar yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Akkülah, sivil toplum kuruluşları ile de yakın diyalog içinde bulunmuş aynı zamanda Hatay Barosu Çevre Komisyon Başkanlığı görevini de yürütmüştü.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.