SAHİL CAMİİ PROJESİNİN YAPIMI SON AŞAMADA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İşadamı Recep Atakaş’ın eşi Nihal Atakaş adına yaptırdığı Cami’nin projesi hızla ilerliyor. Camii içerisinde ve dış avluda saha mermer kaplamalar bitmek üzere. Caminin ses sistemi ve peyzaj çalışmalarının ardından hizmete açılması bekleniyor.

Camii yapımı titizlikle sürerken konuyla ilgili açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır. Bu camiinin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Körfezin incisi şehrimize yakışacak nitelikte olacak olan Nihal Atakaş Caminin inşaatı bittiğinde camimiz ile gurur duyacağız. Caminin kaba inşaatı bitti, çevre duvarları çekildi, peyzaj ve şadırvan tamamlandı. Dış ve iç cephelerde yer alan SNC mermer ve kubbe titanyum çinko kaplama bitti. Elektrik ve su tesisatları çekildi ”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.