ABDİ İPEKÇİ CADDESİ ASFALTLANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde özverili bir şekilde beton asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay’ın her ilçesinde yıpranan yollarda yeni yol, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, Odabaşı Mahallesi’ne bağlı Abdi İpekçi Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. Yollarını modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlayan ekipler, yolun asfaltlanması ile halkın daha temiz ve güvenli bir ortamda ulaşımlarını sürdürebileceklerini bildirdi.

HER İLÇEYE EŞİT HİZMET VEREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Araçlara ve yayalara sıkıntı arz eden yollarda beton asfalt çalışmaları gerçekleştiren ekipler aracılığıyla mahalle sakinleri Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek halkın sorunlarına çözüm üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.