MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı KAYA: “Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Millet Vekili Nevin Taşlıçay Başkanlığında, 21 — 23 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya, MHP İskenderun ilçe teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya da katıldı.

Toplantıda, Genel merkez düzeyinde, kadınlara yönelik alınan kararlar açıklandı. Toplantıda bir konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Tarihimizde Kadınlarımız, her zaman hak ettikleri yeri almışlardır. Kurtuluş savaşımızda, erkeklerimizle birlikte omuz omuza, kimi yerde Nene Hatun olarak, kimi yerde, Kara Fatma olarak, Halime Çavuş ve yüzlerce isimsiz kahraman olarak, vatan savunmasında görev almışlardır. Türk Kadını maddenin, karanlığı içinde, ruhun aydınlığıdır, umutsuzluğun karanlığı içinde, huzurun aydınlığıdır, ihtirasların karanlığı içinde, faziletin aydınlığıdır, cehaletin karanlığı içinde, şefkatin aydınlığıdır, kavganın karanlığı içinde, sevginin ve bağlılığın aydınlığıdır. Parti olarak her zaman, kadınlarımızın yanındayız” dedi. Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi, kökeni ve anadili ne olursa olsun, Türk Kadınının her zaman destekçisi sözcüsü ve yanında duran gücü olmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ ün, kadınlarımıza vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkını, kendilerini medeni olarak adlandıran bir çok ülkeden, çok önce vererek, Türk kadınına vermiş olduğu değeri bütün dünyaya göstermiştir. Kadın bizim töremizde, vatandır, anadır, bacıdır, evlattır candır, eştir hayat arkadaşıdır. Kadın gelecektir, Kadın bir ülkenin medeni yüzüdür. Kadın ne kadar güçlü olursa, toplum o kadar medeni, geleceği aydınlık ve müreffeh olur. Kadınlarımızın toplumda, güçlenmelerini sağlamak için, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, gereğini yapacağız”
MHP İskenderun İlçe teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, “Bu toplantının organize edilmesinde emeği geçen başta sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Nevin Taşlıçay’a şükranlarımı sunuyorum. Yapılan bu toplantıda, partimizin almış olduğu bu anlamlı kararların ışığında, Milliyetçi Hareket Partisi, İskenderun Kadın Kolları İlçe Başkanlığı olarak, gönül rahatlığıyla, İskenderun’lu ve Hatay’lı kadınlarımızı, Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapmaya, davet ediyorum. Türk kadının siyaset yapacağı parti, Milliyetçi Hareket Partisidir. Gelin hep birlikte ‘Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün’ diyelim” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.