Eğitim Yılı Konser ile başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yaz tatilinin sona ermesiyle 2018-2019 eğitim öğretim sezonu bugün itibariyle başladı. Modern eğitim sistemi ve güçlü öğretmen kadrosuyla bölgenin en çok tercih edilen okulu TEK Kampüs Okulları’nın 862 öğrencisi okullu olmanın sevincini yaşadı.


TEK Kampüs Okulları öğretmenleri, öğrencilerini düzenledikleri mini konserle karşıladı. Sezonun ilk İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğe öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Okul Müdürü Eren Dağtekin, yaz tatilinin geride kaldığını ve bugünden itibaren yoğun bir şekilde çalışılmaya başlanması gerektiğini vurgulayarak üstlerine düşen ne varsa eksiksiz bir şekilde yerine getireceklerini ifade etti.

ANAOKUL VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL BAŞLANGIÇ
TEK Kampüs İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan anaokul ve ilkokul kardeşlerine özel bir sürpriz hazırlayarak, kendi yaptıkları renkli perdeler ve palyaço eşliğinde okula girişlerini sağlayıp miniklerin morallerini yükselttiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.