“EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Başladı.

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle İskenderun Mithat Paşa İlköğretim okulunda tören düzenlendi.

Törene İskenderun İlçe Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Mithat Paşa İlköğretim Okulunda okuyan öğrenciler ve velileri katıldı.

Tören saygı duruyu ve İstiklal Marşı ile başlarken, eğitime yeni başlayan öğrencilere, üst sınıflarda okuyan öğrenciler tarafından Türk Bayrağı teslim edildi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil öğrencilere yeni öğretim yılında başarılar dileyerek yapılan çeşitli etkinliklerin ardından ilkokul zilini çalarak ders saatini başlattılar.

Yapılan programlar ve gösterilerin ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ilk okul gününe başlayan öğrencilerle sohbet ederek heyecanları gözlerinden okunan öğrencilerin kitaplarını teslim ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.