HAFRİYAT DEPOLAMA SAHALARI TARIMA KAZANDIRILIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hafriyat ve inşaat atıklarını depolamak amacıyla kullanılan sahalar, ömrünü doldurduktan sonra tarıma kazandırılıyor.

Hatay’ın farklı ilçe ve noktalarındaki tarıma elverişli olmayan çukur alanlardan oluşturulan hafriyat depolama sahaları, doldurulup düzeltilerek doğaya ve tarımsal faaliyetlere kazandırılmış oluyor.

Son olarak Defne Subaşı Mahallesi ile Samandağ Meydan Mahallesi’nde bulunan iki adet hafriyat depolama sahası, kullanım ömrünü tamamlamasıyla birlikte Büyükşehir ekipleri tarafından tarım yapmaya uygun toprak ile örtülerek arazi sahiplerine teslim edildi.

Büyükşehir ekiplerinin akılcı, bilimsel, çevreci ve doğa dostu projeleri ile tarıma elverişli alan sahibi olan vatandaşlar, bu uygulamadan memnun olduklarını ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.