ARSUZFEST yoğun katılımla ve büyük coşkuyla karşılandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bu yıl ikincisi düzenlenen Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali ilçemizde yoğun katılımla ve büyük coşkuyla kutlandı.

Bölgemizden ve ülkemizin çeşitli yerlerinden 12 branşta yaklaşık 70 kulüpten 2000 civarı sporcunun katılımı ve 10.000’e yakın ziyaretçinin katılımı ile düzenlenen festivalde üç gün boyunca gündüzleri çeşitli doğa ve su sporları etkinlikleri düzenlenirken akşamları da birbirinden değerli sanatçıların konserleri arsuz misafirlerini coşturdu.
Doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, Motokros, asfalt motorları, tüplü ve serbest dalış etkinlikleri, yakala bırak  olta balık yarışması, yelken yarışları, uçurtma şenlikleri, bisiklet yarışları, mikrolayt  uçuşları, paramotor uçuşları gibi etkinliklerin düzenlendiği ve isteyen herkesin katılabildiği etkinliklerde misafirler üç gün boyunca adrenalin dolu saatler yaşarken akşamları düzenlenen Eda ve Metin ÖZÜLKÜ, Gece Yolcuları, Bulutsuzluk Özlemi ve diğer bölgesel rock ve pop gruplarının konserleriyle Arsuz büyük bir coşku yaşadı.

Kaymakamlığın ve Belediyenin  koordinesinde  Kültür Bakanlığı ile  bir çok kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleştirilen bu etkinlik Doğu Akdeniz’in incisi Arsuz’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak olup önümüzdeki yıllarda da sürekliğinin olacağı belirtildi.

Kaymakam Musa SARI , yaptığı açıklamada yoğun ilginin olduğunu, tüm kurum ve kuruluşlar ile sponsorlara şükranlarını sunduklarını, Doğu Akdeniz’in incisi Arsuz un turizmde de en güzel yeri hak ettiğini, sadece turizmde değil, doğa ve su sporları adına da bir cennet olduğunu, tarımıyla, balığıyla ve sıcak insanlarıyla bölgenin cazibe merkezi olduğunu belirterek her geçen yıl bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti ve emeği geçen tüm arkadaşlarına da ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

“Bu e-posta mesajı ve onunla iletilen tüm ekler sadece yukarıda isimleri belirtilen kişiler ya da kuruma özel olup, özel bilgiler içerebileceği gibi gizlilik yükümlülüğü de taşıyor olabilir. Mesajın yetkili alıcısı veya alıcısına iletmekten sorumlu kişi değilseniz, mesaj içeriğini ya da eklerini kullanmayınız, kopyalamayınız, yaymayınız, başka kişilere yönlendirmeyiniz ve mesajı gönderen kişiyi derhal e-posta yoluyla haberdar ederek bu mesajı ve eklerini herhangi bir kopyasını muhafaza etmeksizin siliniz. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı bu mesajın içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmemektedir. Bu mesajda ve ekindeki dosyalarda bulunan tüm fikir ve görüşler sadece adres yazarına ait olup, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının resmi görüşünü yansıtmamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı e-posta içeriğine yetkisiz olarak yapılan müdahaleden, e-postanın zararlı yazılım içermesi ve/veya bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu değildir.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.