HATAY İYİ PARTİDE İSTİFA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İyi Parti Hatay il Başkanı Mustafa Çığ, istifa etti.

Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyuran Çığ,  açıklamasın da  “7 Kasım 2017 tarihinde İYİ PARTİ Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildim. 29 Ağustos 2018 günü, sağlık sorunlarım nedeniyle İYİ PARTİ Hatay İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğime dair dilekçemi Genel Başkan’ıma arz ettim. Ancak, Başkanlık Divanı’nın 30 Ağustos 2018 tarihinde aldığı 81 ilin İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin istifalarının tavsiyesi kararı gereği 3 Eylül 2018 günü görevimden resmen ayrılyorum” demişti.

İYİ PARTİ Kurucu İl Başkanlığı görevini kabul ederken sadece milletimin geleceğini düşündüm. Allah şahittir; mevki, makam düşünmedim. Aklımdan bile geçirmedim. Partime sağlığımı, alın terimi, maddi ve manevi desteklerimi milletim için verdim. Milletime hakkımı helal ediyorum. Diğer yandan, “Ben beraber yola çıktığım insanlara ihanet etmem” deyip de, arkamdan kuyumu kazanlara da asla hakkımı helal etmiyorum. Çalıştığım süre boyunca, çok değerli insanlarla tanıştım. Bu tanışmalar benim için en büyük kazançlar olmuştur. Görevim esnasında desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekili Sayın Koray Aydın’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, GİK üyelerine; İl Divanı’na, İl Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerine, İl Disiplin Kurulu’nun Başkanı ile asil ve yedek üyelerine; İlçe Başkanlarımıza, İlçe Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerine, il ve ilçe delegelerine, üst kurul delegelerimize, İl ve İlçe Gençlik Kollarına, tüm partili üyelerimize; Hatay’ın güzide basın mensuplarına ve HRT’ye, değerli halkımıza; Gece gündüz demeden verdiğim her zahmete katlanan sevgili eşim Hatice ÇIĞ’a, partinin kuruluşunda desteklerini esirgemeyen dostlarıma teşekkür etmeyi, nefsime adanmış bir borç bilirim. Ben dostlarıma hakkımı helal ediyorum. Görevim gereği bilmeden gönlünü kırdığım, yüreğini incittiğim partili dostlarım, mesai arkadaşlarım olabilir. Varsa, hepsinden özür ve helallik dilerim.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.