Fatih Şirin’in ani vefaatı derin üzüntü yarattı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’un tanınmış öğretmenlerinden Fatih Şirin’in ani ölümü sevenlerini üzdü. Trafik kazası sonrasında 8 gün Gelişim Hastanesinde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Fatih hoca, kalp krizinden dolayı hayata veda etti.

Değişik okullarda öğretmenlik yapan Fatih Şirin emekli olduktan sonra da özel eğitim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Emekli olduktan sonra İskenderun Vatan Partisi İlçe Başkanlığı, İskenderun Emekliler Sendikası yöneticiliği, İskenderun ÇYDD yöneticiliği görevlerini yürüten Fatih Şirin, bulundu. Bir dönem Öğretmen Dünyası Dergisi İskenderun temsilcilini de yürüten Fatih Şirin’in cenazesi morgdan alınarak, Mustafa Kemal Mahallesi Karatoyuk camisine getirildi. Burada kılınan öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Daha sonra helalık almak için evine götürülen Fatih Şirin, son yolculuğuna Çankaya mezarlığında uğurlandı. Fatih Hoca’nın cenaze törenine; Vatan Partisi il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, ADD Karaağaç başkanı Kemal İşkarak, Vatan Partisi İskenderun ilçe başkanı İbrahim Bedir, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Taşeron İşçileri Derneği Çukurova Bölge Başkanı Sadık Karakaş, ÇYDD İskenderun Şubesi Başkanı Emine Kurbal, Bahçeşehir Koleji  Müdürü Mustafa Uçar, Öğretim Görevlisi Mehmet Yuva, ailesi ve sevenleri katıldı.

Mezarı başında okunan dualarla son yolculuğuna uğurlanan Fatih Hoca için Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım bir kısa konuşma yaptı. Yıldırım: Ne yazık ki Fatih Hoca gibi değerli bir hocamızı toprağa verdik. Fatih Hoca elinin uzandığı her yere yardımcı olmaya ve vatanına hizmet etmede büyük emekleri geçmiştir. Vatanına ve milletine bağlı yürekli, çalışkan ve iyi yürekli bir arkadaşımı toprağa verdik, hepimizin başı sağolsun, toprağı bol ışıklar içinde yatsın.” Dedi.Maddi durumu iyi olmayan başarılı çocukların  elinden tutan yapısıyla çevrasinde sevilen sayılan bir öğretmen olan 1958 Trabzon doğumlu  olan Fatih Şirin, meslektaşı Gülsüm Şİrin ile evli ve bir erkek çocuk sahibi.

Merhum Fatih Hoca’nın ailesi taziyeleri Mustafa Kemal Mah. İskenderun Deniz Alayının alt mevkisindeki Hasan Ali Yücel Caddesi’nde A 101 marketin karşınındaki evlerinde kabul ediyor.  

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.