Açılış töreni; CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Ortodoks Cemaati Vakıf başkanı Can Teymur, Alevi Kanaat önderleri, siyasetçiler, sendikacılar, başta olmak üzere ilçe Belediye başkanları, her kesimden davetliler, iş adamları, siyasiler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

“Asıl olan millettir. Asaletin sahibi millettir. Siyaset ancak halkın duasını hakkın rızasını kazanma amacıyla kazanılır” diyen  Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel Milletvekilinin asaleti milletten aldığını belirterek  “Milletin Ofisi millete hizmet etmek için kuruldu“Bizler İskenderun, Hatay söz konusu olduğunda, hizmet söz konusu olduğunda hayatın siyasetten ibaret olmadığını yegâne ülkümüzün Hatay’a hizmet etmek olduğunu burada vurgulamak ve ilan etmek için buradalar. Seçim döneminde sıklıkla bahsettik; milletvekili iletişim ofisi, aslında burası milletin evi milletin ofisi. Burada bu ofis aracılığı ile sizleri Ankara’da yormamak adına burada bürokraside çözülecek olan problemleri sahada çözmek ve sizlerle burada sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilmek amacı ile Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu ofisi açmış bulunuyoruz. Bu ofisin milletimize, ülkemize İskenderun’a, Hatay’a Hatay’ın büyümesine, refahına, hak ettiği payı almasına vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı olan ve seçim dönemi boyunca sözünü verdiğimiz iletişim ofisimizi İskenderun’da açtık. İletişim ofisimiz milletimizin ofisi olarak siz değerli hemşerilerimize hizmet verecek inşaallah.

Aday adaylığı başvurumuzda; yasama faaliyetleri ve genel merkez çalışmaları için Ankara’da zorunlu olarak bulunacağımız günlerin dışında, tüm vaktimizi seçim bölgemizde milletimizle iç içe geçireceğimize dair imzaladığımız taahhütnamenin gereğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Katılımıyla açılışımızı şereflendiren Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, belediye başkanlarımıza, tüm milletvekili adaylarımız ve aday adaylarımıza, İlçe başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, iş adamlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, farklı inanç gruplarının dini önderlerine, Partimizin kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla tüm kademelerin yönetim kurullarına, mahalle temsilcimizden sandık müşahidi, okul ve bina sorumlularına kadar tüm AK Kadrolara gönülden teşekkür ediyorum.

Özellikle CHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Suzan Şahin Hanımefendiye ve bizi yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza katılımlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum. Sözkonusu Hatay’a hizmet ise gerisi teferruattır!”