BAŞKAN CULHA, ĞADİR-İ HUM BAYRAMI’NI KUTLADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Alevi vatandaşlar tarafından her yıl kutlanan “Gadir-i Hum Bayramı’nı” yayımladığı mesajla kutladı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yayımladığı mesajında “Arsuz’da, asırlar boyu birçok farklı din, mezhep ve etnik gruplar bir arada yaşamaktadır. Arsuz, sevgi ve kardeşliğin yan yana olduğu güzide ilçelerin başında gelmektedir.Ğadir-i Hum demek Ehlibeyt demek, Ehlibeyt demek hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm insanlığı bir bütün olarak sevgi, hoşgörü, kardeşlik duyguları ile kucaklayabilmek demektir. Ğadir-i Hum Bayramının da bu güzel coğrafya başta olmak üzere, bütün insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Ben, bu vesile ile tüm Arsuz’un, Hatay’ın, Ülkemizin ve İslam âleminin Ğadir-i Hum Bayramını kutluyor, taşıdığı maneviyatı ile tüm dünyamız için en çok ihtiyaç duyduğumuz barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. Ğiydımbarekğaleykin le kil seni bil heyr inşallah” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.