Şair ve Yazarlar Yayladağında buluştu

Published on:  /   1 Yorum

Şair ve Yazarlar Bekir Cıla ile Gönülleri Coşturdular…

Bölgemizin sevilen şairleri Yeditepe (Bezge) Sufanda çiftliğinde bir araya geldiler. Yeditepeli şair Bekir Cıla’nın misafiri olarak gelen şair ve diğer misafirler, Ağustos sıcağında serin bir havada   hem çaldılar hem de söylediler. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan’da Bekir Cıla’nın davetine katılarak, şair ve yazarları ilgi ile dinleme fırsatı buldu.

Hatay yöresinin sevilen şairlerinden Bekir Cıla, şölende yaptığı konuşmasında; ”Bu gün burada beni ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyorum. Yazar ve şairlik gönül işi. Bu gün beni gönül dağımdan vurdunuz. Sizlerin gelmesiyle bizim gönlümüz şair, şiir ve türkülere doydu. Biz de sizleri mutlu bir şekilde ağırlayıp, neşe ile yolcu edebildiysek ne mutlu bizlere” dedi.  Hatay yöresinin sevilen şairlerinden Bekir Cıla’nın tertiplediği etkinliğe katılan davetliler ise; “Sıcak bir Ağustos gününde Kurban Bayramının son gününde Gerçekleştirilen etkinlikte bizleri davet eden ve etkinliği düzenleyen Yöremizin sevilen şairi Bekir Cıla’ya teşekkür ediyoruz” dediler Şölende davetlilere Yeditepe Bezgeye has etli bulgur pilavı (Aş) ikram edildi.

Davetliler gün boyunca bölgemizin sevilen şair, yazar ve aşıkların söyledikleri şiir ve bağlamaları ile çaldıkları türkülerle güzel bir hafta sonu geçirmiş oldular.

Kategori:

1 Yorum

  • grafiker
    Reply

    Bekir Cıla hocamın orda olması çok güzel kendisi takip ettiğim şairlerden. paylaşım için teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.