Belen’de geleneksel Bayram ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN ve Belen  Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Belen’de geleneksel Bayram ziyaretini şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere yaşlı ve düşkünleri ziyareti takdir topluyor.

Kaymakam Aydın ve Başkan Vurucu’ya Bayram ziyaretlerinde; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Zeynep ÖZTÜRK, Kaymakamlık Şehit-Gazi Biriminden Hakan SANCAKTAR eşlik etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla ile Halilbey  Mahallesinde ikamet eden 15 Temmuz Şehitlerinden Özel Harekat Komiser Yardımcısı Merhum Gülşah GÜLER’in anne ve babasına, Halilbey Mahallesi sakinlerinden Abdurrahman DERVİŞ, Halilbey Mahallesinde  ikamet eden Kıbrıs Gazimiz Fazilet ÇINKI, Bakras Mahallesinden Kadir KAÇMAZ ile Sarımazı Mahallesinde ikamet eden Esra ÇALIŞIR’ı  hanelerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam AYDIN, hane ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada; Bayram dolayısıyla şehit yakınlarımız ile gazilerimizin ve büyüklerimizin ellerini öpmek, hayır dualarını almak maksadıyla yaptığımız ziyaretler kültürümüzün bizi biz yapan en önemli öğelerindendir. Bu ziyaretler vesilesiyle hem bayramın manevi havasını solumuş hem de hemşehrilerimiz ile hasbihal etme ve dertleşme fırsatı buluyoruz. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize ve değerli ailelerimize de hayırlı ömürler dilerken, hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramını sağlık ve afiyet getirmesi dileklerimle kutluyorum” dedi. 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.