Toksoy: Bayramlar Gönül alma kucaklaşma vesilesidir

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Her bayramın bir gönül alma, her bayramın kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesi olduğuna dikkat çeken Başkan Yaşar Toksoy, mesajında; Dargınlıkların bitirilmesi, kırgınlıkların giderilmesi, küslük ve kavgaların sonlandırılması bayramın hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eden müzahir özellikleriyle mümkün olacaktır.  Cenab-ı Allah’a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin mübarek fırsatlarından birisi de hiç şüphesiz Kurban Bayramı’nın ruhunda ve muazzez manasında mevcuttur.” dedi.

Başkan Toksoy mesajının devamında; “Bin yıllık kardeşlik hukukuna kurulan komploların, vatan ve millet varlığına düzenlenen saldırıların, Türkiye’nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için başkaca bir seçeneğimiz olmadığı aşikârdır. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, hepsine Cenab-ı Allah’tan selamet, sağlık ve saadet dolu yıllar diliyorum. Kaos ve isyanlarla boğuşan Müslüman âleminin istikrar, adalet ve güvene bir an önce ulaşmasını niyaz ediyor, Türk-İslam coğrafyasında yaşayan kardeşlerimizin mübarek bayramını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.