MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili, MKYK Üyesi, Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

Türkoğlu Kurban Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında; Küskünlerin Barıştığı, Kırgınlıkların ve Hasretliklerin Sona Erdiği Bir Bayramın Daha Milletçe İdrak Edildiğini Belirterek, “Kurban Bayramı’nın Aziz Milletimize, İslam Dünyasına ve Tüm İnsanlığa Barış,  Huzur ve Mutluluk Getirmesini Yüce Allah’tan Niyaz Ediyorum”İfadelerine Yer Verdi.

Milletvekili Türkoğlu Mesajında Kurban Bayramının Müstesna Bir Gün Olduğuna Atıf Yaparak; “Hz. İbrahim’in Sadakatini, Hz. İsmail’in Teslimiyetini Temsil Eden Kurban İbadeti, Kulluğumuzu En Samimi ve Hasbi Bir Duruşla İdrak Ettiğimiz Manevi Bir İklimle Bizleri Buluştururken, Aynı Zamanda Paylaşmayı ve Yardımlaşmayı Artıran, Dargınlıkları Ortadan Kaldıran Müstesna Günlerdendir”Dedi.

Milletvekili Türkoğlu Açıklamasının Devamında; “Dünyada Zulüm Kol Gezerken, Yakın Coğrafyalarda Kan ve Göz Yaşı Dinmezken, İdrak Ettiğimiz Kurban Bayramının Hem Allah Azze ve Celle’nin Zat-ı Celaline Hem de Birbirimize Yakınlaşmamıza, İdraklerimizin Aydınlanması, Gönüllerimizin Huzur vr Sükun Bulması ve İnsanlığa Sevgiyi, Şefkati ve Merhameti Hatırlatmasına Vesile Olmasını Yüce Allah’tan Temenni Ediyorum. Bayram Sevincini Buruk Yaşadığımız Bu Mukaddes Günlerin de Yüzü Suyu Hürmetine 15 Temmuz’da Hakka Yürüyen Aziz Şehitlerimizi, Mukaddesatımız, Vatanımız, Bayrağımız Uğruna Canlarını Feda Eden Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Yad Ediyor, Gazilerimize Sağlıklı Bir Ömür Diliyor, Başta Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz Olmak Üzere, Kıymetli Hataylı Hemşerilerimizin ve Aziz Milletimizin Mübarek Kurban Bayramını Tebrik Ediyorum” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.