BAŞKAN NEHİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Kurban  Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı. Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kurban Bayramının ülkemize, dünyaya, barış, huzur getirmesini dileyen Başkan Nehir ;”Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı ,toplumsal kucaklaşmanın yaşandığı  belki de en anlamlı günlerimizdir. Bayramlar binlerce yıl  birlikte kardeşçe yaşayan farklı aidiyetlerin kültürel zenginlikleri, ortak değerleri ve birleştirici gücüdür.  Bayramlar toplumun kardeşlik hamurunu daha da güçlendiren özel günlerdir. Dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, bizleri sevindirip mutlu eden bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle, siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.