Vali vekilinden Muhtarlar ve Halka Buluşma

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli “Muhtarlar ve Halka Buluşma” toplantıları kapsamında İskenderunlu vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarıyla buluştu. 
17 Ağustos 2018 Cuma günü saat 14.00’te İskenderun Ramada Otel’de düzenlenen toplantıya Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli’nin yanı sıra İl Jandarma Komutanı J.  Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdür Vekili Sait Doğruer, İskenderun Kaymakamlığına vekalet eden Payas  Kaymakamı Polat Kara, İskenderun Belediye Başkan Vekili Cemil Çengel, ilgili kurum , sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı, Payas Kaymakamı Polat Kara’nın ilçe ile ilgili yaptığı sunum ile devam etti.
Sunumun ardından kısa bir açılış konuşması yapan Vali Vekili Orhan Mardinli, ‘’Bir önceki toplantı sonucunda ortaya çıkan 27 talepten,16’sı olumlu, 3’ü olumsuz sonuçlanmış ve 8’inin işlemi devam etmektedir.”dedi.
“Bu toplantıların amacı da yapılan çalışmaları görmek, muhtarlarımıza ve sivil toplum kuruluşu üyelerimize anlatmak, onlardan ilçe ile ilgili talepleri alıp yapılabilecekleri değerlendirmektir.’’ dedi.
Hatay’ı bir bütün olarak değerlendirdiklerini belirten Vali Vekili Orhan Mardinli, hiçbir ayrım yapmadan nerede ne tür bir ihtiyaç varsa kamunun imkânlarını eşit olarak dağıtıp sorunları çözmek için çalıştıkların ifade etti.
Toplantının devamında muhtarlarımız ve vatandaşlarımız tek tek söz alarak mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini ilettiler. Vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Vali Vekili Orhan Mardinli, sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.