BAŞKAN KİMYECİ’DEN NARLICA’DA HİZMET DENETİMLERİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Narlıca Mahallesi Ilıca Mevkii’nde sathi asfalt öncesi zemin düzeltme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Kimyeci, Narlıca Mahallesi Ilıca Mevkii’nde sathi asfalt işlemi öncesi zemin düzeltme çalışması gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Kimyeci, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak sathi asfalt, malzeme serme ve sathi kaplama çalışmalarının gerçekleştirilerek kısa süre sonra yolun hizmete sunulacağını ifade etti.

Başkan Kimyeci, Sathi Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Narlıca Mahallesi Erol Çiftliği çevresinde bulunan sokaklardaki sathi asfalt çalışmalarını inceledi.

Narlıca Mahallesi Erol Çiftliği çevresinde bulunan sokaklarda sathi asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini Belirten Başkan Kimyeci, malzeme serme ve sathi kaplama çalışmalarının kısa süre içinde gerçekleştirilerek yolun mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını vurguladı.

Başkan Kimyeci, Yeşil Alan Çalışmalarını İnceledi

Başkan Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Narlıca Mahallesi 255. Sokak’ta bulunan alanda yeni yapılan parktaki çalışmaları yerinde inceledi.

‘Yeşillikler İçinde Bir Antakya’ için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Kimyeci, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda Narlıca Mahallesi’ne yeni yeşil alan kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini ve kısa süre sonra tamamlanacağını vurguladı.

Başkan Kimyeci, Revize Çalışmalarını İnceledi

Başkan Kimyeci, Narlıca Mahallesi’nde 1314. Sokak’ta bulunan yeşil alandaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

‘Yemyeşil Bir Antakya’ için sürdürülen çalışmalar kapsamında Narlıca Mahallesi 1314. Sokak’taki yeşil alan revize çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Kimyeci, mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında daire müdürleri eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.