CHP’li vekillerden İlçe örgütü ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında daha önce bütçede onaylanmasına rağmen Hatay’a hizmet (asfalt, kaldırım ve belediyecilik hizmetleri) için talep ettiğimiz finansman, siyasi hırsları uğruna asıl amaçları hizmetlerimizi sekteye uğratmak ve halkı cezalandırmak olan AKP’li meclis üyeleri tarafından reddedildi.

30 Mart 2014 kuruluş tarihi itibariyle 200.000.000,00 (İkiyüzmilyon) TL Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne, yaklaşık 800.000.000,00 (Sekizyüzmilyon) TL HATSU’ya olmak üzere toplam 1.000.000.000,00 (Bir milyar) TL borç tarafımıza devredilmiştir. Biz bugüne kadar tüm borçları zamanında ödedik. Üstelik yaptığımız altyapı ve üstyapı yatırımlarına rağmen borçlanma limitimizin yalnızca yüzde 21’ini kullandık.

15 ilçeye hizmet eden Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne 10 Milyon TL borçlanma yetkisi veren anlayış, Antakya Belediyesi’ne 34 milyon TL borçlanma yetkisi vererek Hatay’a hizmet noktasındaki samimiyetsizliğini ortaya koymuştur.

Şahsım ve kurumum adına ilk günden beri çamur atan, ancak hiç birinde haklı çıkmayan ama bu arada aynaya bakmayı ihmal edenler bilsinler ki yaptığımız her icraat yargı yoluna açıktır. Zira kurum olarak yaptığımız her işlem Sayıştay denetimindedir.

Dayanağı olmayan bir tutum sergileyerek borçlanma yetkisine ret oyu veren, fitne ve fesattan medet uman AKP’li meclis üyelerinin gerçek yüzlerine Hatay Halkı bir kez daha şahitlik etmiştir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.