HATAY TANITIM GÜNLERİ 26-30 Eylül

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valiliğinin öncülüğünde Hatay Tanıtım Günleri İstanbul etkinliği bu yıl 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul-Maltepe etkinlik alanında düzenlenecek.Etkinlikte Hatay’ın kültürel, sanayi, üretim ve gastronomi özellikleri ile tanıtılacak.
Tanıtım günlerine katılmak isteyen firmalar, stand kiralama sözleşmeleri ile ilgili çalışmaları Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2. Katında yapılacağı duyuruldu.

HATİAB Başkanı İbrahim Güder, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin nezdinde yer tahsisi ile ilgili destekleri için ATSO’ya şükranlarını sundu.

Bu yıl yapılacak etkinlikleri farklı bir konseptte yapmayı planladıklarını belirten Güder, etkinlik alanında her akşam bir konserin düzenleneceği açıklayarak gün içerisinde etkinlik alanında animasyonlar, gösterilerin de etkinliği cazibeli hale getireceğini kaydetti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.