Çolak, “isabetsiz aday seçim kaybettirir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan aday adayı  olan Öztürk Çolak, İskenderun basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkanı olduğu takdirde Büyükşehir ile uyumlu çalışacağı mesajı veren Öztürk Çolak, STK’lar, muhtarlar, Meslek Odaları ile uyumlu bir çalışma ortaya koyacağını ifade etti. Siyasi bir aileden geldiğini söyleyen Çolak, “isabetsiz aday seçim kaybettirir” dedi.

Yerel seçimlerde adayın önemime dikkat çeken Çolak, toplumla bütünleşen adayın başarıyı göğüsleyeceğini söyledi. Öztürk Çolak konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Bugün burada sizlerle basın değerli basın mensupları ile bir arada olduğum için çok mutluyum. Sizlerle birlikte olmaktaki maksadım İskenderun İlçemizin 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığına CHP’den Aday aday’ı olduğumu siz değerli basın mensupları aracılığı ile   İskenderun halkı ile paylaşmak istedim. Yönetici olan kişi ben her şeyi bilen, en iyisini ben yaparım diyen kişi değildir. Eğer bu göreve İskenderunlu hemşerilerimde layık görüp beni seçerlerse 5 yıl hep beraber yeni bir anlayışla beraber olacağız. İskendeurn halkına ve CHP’nin fedakar emekçilerine en büyük sözüm bizim yönetimimizde rant bölüşümü değil hizmet bölüşümü olacaktır. Gençlik kollarından başlayarak bu güne kadar çeşitli kademelelrinde görev yaptığım CHP ve üyeleri ve sizler bilirsiniz ki; haksızlığın olduğu yerde biz olmayacağız. İskenderun’u en güzel şekilde yöneteceğiz”

CHP den aday olan tüm partilileri gönülden desteklediklerini, İskenderun için kim emek verip çalışacaksa onun destekçisi olduklarını kaydeden CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Öztük Çolak’a çalışmalarında başarılar dileyerek sonuçta kazananın CHP ve İskenderun olacağını ifade etti.

Öztürk Çolak Kimdir?

1953  Payas doğumlu olan Öztürk Çolak, siyasete 1973 yılında aktif olarak yer aldı. İskenderun Demir Çelik (İDÇ) ye işçilik yaptığı dönemde sendikacılık yaptı. Vatani görevinin ardından iş yaşamına serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak devam etti. Öztürk Çolak, 1989 ve 1994 seçimlerinde Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP)Payas Belediye Başkanlığını 2 dönem yaptı.1999 yılında 2 dönem CHP Dörtyol İlçe Başkanlığı yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.