Hamarat ve Arkadaşları Avrupa’dan ödülle döndü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Avrupa ülkesi Letonya’nın Ventspils şehrinde “international HAİR Festival de Eurocup” adı altında 4 Ağustos’ta düzenlenen Festivalde İskenderun’dan Gökhan Hamarat, İstanbul dan Kadir Alkan ve Tarık Yalçıntepe Isparta’dan Osman Balcı ve Eskişehir den Tuncay Gitgör olarak aldıkları özel onur konuğu unvanı ve en iyi sahne konsepti kupasıyla ödüllendirildiler. Türkiye takımı olarak İskenderun’dan Gökhan Hamarat ve beraberindeki Türkiye ekibi, aldıkları onur konuğu kupasını Hatay ve Türkiye ye armağan ettiler.

Saç tasarımında İskenderun’un ödüllü kuaförü Gökhan Hamarat, “Euro Cup Avrasya International Saç ve Bahar Festivali’nde ülkemizi, Hatay’ı ve memleketim İskenderun’u en iyi şekilde temsil ettim. Hedefim; tüm dünya ülkeleri arasında Türk bayrağını en üst sıralarda dalgalandırmak. Ve yaptığımız çalışmalarla bunu yaşama geçirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Euro Cup Avrasya International Saç ve Bahar Festivali’nde Türkiye’yi temsilen davet edilen 4 kuaförden biri olan Gökhan Hamarat, festivalde yaptığı saç showu ile hem yeni trend saç modası hakkında ipuçları verirken katılımcılara renkli ve keyifli anlar yaşattıklarını ifade etti.

Türk Bayrağı’nı Letonya’da başarıyla dalgalandıran Hamarat, Türkiye’nin yanısıra Hatay’ı ve İskenderun’u temsil ettiği saç festivalinden başarıyla dönmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gökhan Hamarat, “Türkiye’yi İstanbul’dan Kadir Alkan ve Tarık Yalçıntepe, Isparta’dan Osman Balcı, Eskişehir’den Tuncay Gitgör ve İskenderun’dan da kendim ve ekibim temsil ettik. Özel onur konuğu olarak katıldığımız festivalde, başarımızı en iyi sahne konsepti ile taçlandırarak ülkemizi kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız kupayı, Türkiye’ye ve Hatay’a armağan ediyoruz. Hedefimiz; Ukrayna’da yapılacak olan uluslararası yarışmalara katılmak ve oradan da dereceyle dönmek,  Türk Bayrağımızı Ukrayna’da da gururla dalgalandırmaktır” dedi.  

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.