COLOR LİFE FEST‘le Arsuz Renklendi 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Dünyanın en renkli festivali olarak kabul edilen ‘Color Life Fest’, Festivaller Şehir olarak kabul gören Arsuz’u adeta rengarenk boyadı.

Tüm renkleri içinde barındırmasının yanı sıra mutluluk, heyecan ve eğlence depolayarak insanaların hayatına unutulmaz renkler katan ‘Color Life Fest’in yeni adresi Arsuz ilçesi Gözcüler Festival Alanı oldu.

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesinin katkılarıyla Hindistanının Holi Bayramından esinlenerek Türkiye’ nin çeşitli il ve ilçelerinde düzenlenen Color Life Fest 29 Temmuz Pazar günü Arsuz Gözcüler Plajında gerçekleşti.

Türkiye’ nin farklı bölgelerinden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen festivalde insanlar rengarenk olmanın coşkusunu Arsuz sahilinde yaşayarak evrene pozitif enerjisini saçarak unutulmayacak anlar yaşadılar .
Burak YETER, Cİelo, Arem ÖZGEÇ,Arman AYDIN ‘ın sahne aldığı Color Life Fest Arsuz’ da gün boyunca dj performansları , her saat başı renk yağmuru çeşitli şovlar ve sürpriz gösterilerle katılımcılar dilediğince eğlenme fırsatı buldu.
Arsuz Kaymakamı Musa SARI, denizi, kumsalı,güneşi ve sıcak kanlı insanlarıyla dikkat çeken Arsuz’u festivaller şehri yapma yolunda bu ve benzeri etkinlikleri farklı zamanlarda düzenleyeceklerini belirtti.     

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.