Mobilyacılar Sitesi Kanalizasyon Şebekesi hızla ilerliyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) tarafından yapılan Antakya 2. Grup Odabaşı-Güzelburç-Narlıca (Mobilyacılar Sitesi) Kanalizasyon Şebekesi İnşaatı’nın zor şartlara rağmen hızlı ilerlediğini belirtti.

Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçen büyük projenin muhtelif noktalarda kapsamlı şekilde devam ettiğini aktaran Genel Müdürlük, kanalizasyon şebekesi çalışması ile Odabaşı, Güzelburç ve Narlıca mahallerinin kanalizasyon hattı ihtiyacının karşılanacağını aktardı.

Söz konusu mahallelerde yapımı süren kanalizasyon inşaatı çalışmaları esnasında cadde ve sokaklarda mevcut elektrik, internet, doğalgaz, içme suyu, yağmur suyu ve sulama hatları ile sık sık karşılaşıldığını belirten HATSU, yolun enine ve boyuna geçen mevcut altyapı tesislerine zarar vermemek için çalışmaların hassas şekilde sürdüğünü vurguladı.

Çalışma noktalarında çok eski ve sayısal verileri olmayan bazı altyapı tesisleri ile karşılaşılması durumunda elektrik veya su kesintisi gibi tatsız durumların yaşandığını aktaran İdare, altyapı çalışmalarından kaynaklı kesintileri kalıcı şekilde ve kısa sürede tamir edebilmek için ekiplerin gece-gündüz demeden yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı. HATSU, Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında döşenecek 98 bin metre kanal şebekesinin 89 bin 500 metresinin döşendiğini açıkladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.