Hatay Valisi Ata, İskenderun Bilfen okullarını ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay valisi  Erdal Ata, İskenderun Bilfen okullarını ziyaret etti. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk Bilfen İskenderun kurucusu Süleyman Çelik ve kurum müdüresi Pelin Arica Vali Ata’yı karşıladı.

Vali Erdal Ata okulun bütün birimleri ve eğitim alanlarını tek tek yerinde inceleyerek kurum müdüresinden bilgiler aldı ziyaretinin sonunda duygu ve düşüncelerini; okul yöneticileri ile paylaştı.

Kurum Müdüresi Pelin Arica, “İskenderun’da 3 yıl önce kurulan Bilfen eğitim kalitesinden hiç ödün vermiyor tüm okulların paralel ve eşit müfredat uyguladığını göz önünde alacak olursak akademik Başarılarınızın da çok somut kanıtları var bu yıl ilk defa çocuklarla YGS’ye girdiler TEOG’dan sonra yaklaşık 1330 tane öğrenci tüm Türkiye’deki Bilfen okullarından sınava katıldı. Bunların 490 tanesi Yüzde birlik dilimle yerleştiler çok yüksek puanlar alarak. Yine 695 öğrencimiz de yüzde ikilik dilime girdi bu orana baktığımız zaman çok yüksek bir oran bu. Geçmişte de aynı şekilde benzer örnekleri vardır. Biz yabancı dil eğitimine çok önem veriyoruz ana okulda başlıyor yabancı dil eğitimi Biz çocuklarımızı buradan mezun ederken çok ileri seviyede İngilizce konuşarak mezunu ediyoruz. Beraberinde de sosyal kültürel alanlarda da tam donanımlı bireyler şeklinde mezunu ediyoruz” dedi.

Hatay valisi  Erdal Ata, İskenderun Bilfen Okulunuzun fiziki şartları çok iyi bulduğunu belirterek “Anlatıldığı kadarıyla eğitimde çok iyi başarılara ulaşmışsınız tebrik ederim” dedi. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.