15 TEMMUZ’UN 2.YILDÖNÜMÜNDE ANMA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi etkinlikleri Kırıkhan Cumhuriyet alanında gerçekleştirildi.

15 Temmuz Hain Fetö Darbe Girişiminin 2.yıldönümü münasebetiyle Kırıkhan Cumhuriyet alanında gerçekleştirilen Etkinliğe; Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı P.Yrb. Süleyman Erdemir, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, Ak parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Daire amirleri, Basın mensupları, Şehit aileleri, Gaziler ve ilçe halkı katıldılar.

Günün ilk etkinliğinde Saat 10:30’da Kırıkhan  Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışı gerçekleştirildi.

Günün ikinci etkinliği Kırıkhan Şehitliğinde tüm şehitlerimizle birlikte Kırıkhan’lı şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve dualar okunarak Hatmi şerifler indirilip şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Şehitlik programından sonra Şehit ve Gazi ailelerimiz omuruna Şehit Gülşah Güler Sosyal tesislerinde yemek verildi.

Günün son etkinliğinde ise Kırıkhan Cumhuriyet meydanında Milli İrade ve Demokrasi Zaferi etkinliği gerçekleştirilerek tüm şehitlerimizle birlikte o gün şehit olan Demokrasi şehitlerimiz bir kez daha dualarla anıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. 15 Temmuz resim sergisi gezildi. Şiirler, türküler, ilahiler ve dualar okundu. 15 Temmuz ruhunu yansıtan slayt gösteriminin ardında saat 00:13’te tüm camilerden Selaların okunmasıyla program son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.