TGK Genel Başkanı BAĞDU: “Geleceğimizin Işıkları Sönmesin”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

”Son zamanlarda artan çocuk istismarları tüm kamuoyunu üzdüğü gibi Türkiye Gençlik Konseyi olarak bizleri de derin bir üzüntüye boğmuştur” dedi.

”Nice çocuklar kaçırıldı, nice çocuklar sorumsuz anne ve babalar yüzünden evden kaçtı, nice çocuklar akli dengesi bozuk psikolojik sorunları olan insanlar tarafından tecavüz edilip canına kıyıldı

TürkiyeGençlik Konseyi olarak  isimlerinin kaybettikleri hayatları yanında hiçbir önemi olmadığını belirten BAĞDU, Dünya çocuk bayramı kutlanılan bir ülkenin bunlara şahit olması çok acı ve düşündürücü bir durum dedi. BAĞDU kaybolan daha kaç çocuğun ölüm  veya istismar  haberlerini duyacağız? Bu çocukların hangileri anne baba sevgisini yaşadı veya yaşayabildi mi? Ne yazık ki çok dramatik durumla karşı karşıyayız dedi.
BAĞDU Dünyada çocuk bayramı olan tek ülke konumundayız. Ancak bu son zamanlarda yaşanılan bu tür olaylar sahip olduğumuz ünvana yakışı kalmamıştır.’’ ifadesinde bulundu.

‘’ Türkiye Gençlik Konseyi olarak Bu yüzden bizler ülkecek bir an önce gerekli tedbirlerin alınması ve eğitimlerin yapılması gerektiğini söylerken, Aileler bilinçlendirilmeli;çocukların kendilerine yönelen bu tür şiddet olayları karşısında neler yapabileceklerini planlamalı ve çocukları bu yönde eğitilmesi gerekir.
Çünkü hiçbir şey masum çocukların canlarından önemli olmadığını ve Geleceğimizin teminatı olan bu gençliğin ve çocuklarımızın hayatı Ülkemiz için önem arz etmektedir.

Çocuk yapmak marifet değil asıl marifet topluma yararlı birey yetiştirebilmektir.’’ dedi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.