ALİ İSMAİL KORKMAZ ANILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eskişehir’de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz, ölümünün 5’inci yılında mezarı başında anıldı. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Ali İsmail Korkmaz’ın mezarı başında Kur’an-ı Kerim okudu.

Eskişehir’de “Gezi” olayları sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz ölümünün 5’inci yılında mezarı başında sevenleri tarafından anılırken, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da mezarını ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okudu.

TBMM’de gerçekleştirilen yemin töreninin ardından milletvekilliği için çalışmalarına başlayan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 10 Temmuz 2013 yılında “Gezi” olayları sırasında Eskişehir’de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ı mezarı başında ziyaret etti. Ölümünün 5’inci yılında mezarı başında sevenleri tarafından bir kez daha anılan Ali İsmail Korkmaz’ın mezarı başında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur Kur’an-ı Kerim okudu. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve babası Şahap Korkmaz’a başsağlığı dileklerini iletti.

Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün 5’inci yılı dolayısıyla kısa bir açıklama gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur; “Ali İsmail Korkmaz’ın tek isteği demokrasinin gelişmesi, özgürlüklerin genişlemesi ve temel insan haklarının yerleşmesiydi. 19 yaşında karanlık zihniyetler tarafından katledildi. Seni yaşatamadık ama unutturmayacağız ve mücadeleni sonuna kadar sürdüreceğiz. Ali İsmail Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.