Hatay’ın 11 vekili 27. dönem milletvekili olarak yemin etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

27. dönem milletvekilleri TBMM Genel Kurulu’nda yemin etti. 

Ak Parti milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdurkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat  Özgürsoy Çelik, CHP’den Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, MHP’den Lütfü Kaşıkçı, HDP’den Barış Atay Mengüllüoğlu yemin etti.

 

ATAY’IN YEMİNİNDE TEPKİ YÜKSELDİ

Tam adı Barış Atay Mengüllüoğlu olan vekil yemin için kürsüye giderken Genel Kurul salonundaki izleyici locasından tepkiler yükseldi.

Geçici Meclis Başkanı Durmuş Yılmaz ise görevlilerden duruma müdahale etmesini istedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, yemin ederek 27. Dönem CHP Hatay Milletvekili olarak görevine başladı.  Güzelmansur; “Yüce Meclis’te yemin törenini gerçekleştirdik. Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün meclisinde halkımızın refahı ve huzuru için gece gündüz çalışacağız. Özgürlüğü ve adaleti sağlayana kadar durmayacağız.Mecliste Hatay’ın sesi olacağız.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.