Şiddet mağduru kadınlar, Hatay Barosunu arayacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Barosu şiddet mağduru kadınlara ve kadınların hukuki hakları konusunda acil ve doğrudan danışma ve rehberlik hizmeti sunmak amacıyla 0534 594 23 43 Nolu gsm hattını tahsis etti.

Hatay Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Meral Asfuroğlu, imzasıyla kamuoyuna yapılan açıklamada; “Sadece bu hizmete özel bir danışma hattını devreye soktu. Şiddet mağduru kadınlar ve hukuki hakları konusunda bilgi almak isteyen kadınlar bu hattı arayarak Hatay Barosu Kadın Hukuku Komisyonu üyesi avukatlara doğrudan ulaşıp danışma ve rehberlik hizmeti ne kolaylığı ulaşabilecek.  Hatay Barosunun tahsis ettiği hat 0534 594 23 43’dür. Bu numarayı arayan mağdur kadınlar, Hatay Barosu avukatlarına ulaşıp danışma ve rehberlik hizmeti alabilecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan hatay barosu kadın hukuku Komisyon Başkanı Av.Meral Asfuroğlu, açıklamasında; şiddet mağduru kadınların yanında olacaklarını belirterek hukuk mücadelesini içinde olan kadınlara özel tahsis edilen telefon numarasını arayabileceklerini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.