MHP, Seçim Sonuçlarını YSK ya taşıdı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

24 Haziran 2018’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerinde MHP’nin 2. Sıra milletvekili olan İbrahim Gül’ün vekilliği ile ilgili mücadeleyi Ankara YSK’ya taşındı. İtirazların sonuçlanmaması ile ilgili olarak kendisine ait sosyal hesabından takipçilerini bilgilendiren İbrahim Gül, “Kıymetli Hatay’lı Hemşerilerim. Milletvekilliği seçimlerinde uğradığımız haksızlığı ve bu haksızlığa karşı verdiğimiz hukuk mücadelemizi kişisel Facebook sayfamdan canlı olarak sizlerle paylaşacağım.” dedi.

İbrahim Gül. daha sonra yaptığı açıklamasında: “Hatay İlimizde yer alan bazı İlçelerdeki sandıkların iptali İstemi ile Yüksek Seçim Kuruluna Olağan Üstü İtiraz yoluyla Tam Kanunsuzluk yoluna MHP MYK Üyesi ve YSK temsilcisi Avukat Bahadır Alperen Bey ile birlikte başvurumuzu yaptık.
Yüksek Seçim Kuruluna çok ciddi somut deliller taşıyan başvurumuza ilişkin vereceği karar hayırlara vesile olur inşallah.” ifedelerine yer verdi.

Hatay’da hak arayışlrının peşinde olduklarını ifade eden İbrahim Gül, “Bu gün Ankaradayız. Haklıyız, haktan yanayız, doğrudan yanayız” diyerek kulak duyma sözlere değil kendilerinde inanmalarını istedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.