AKİB’DEN VALİ ATA’YA ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Necdet Sin ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi  Erdal Ata’yı  makamında ziyaret etti.
04 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleşen kabulde Vali Ata, ilimizde mevcut ihracat sektörünün ülke ekonomisine çok ciddi destekler verdiğini belirterek “Hatay, farklı sektörlerde ciddi ihracat rakamlarına ulaşmış ve ülkemizin ihracatında önemli bir paya sahip olmuştur. Ülkemiz ekonomisine yaptığı katkıları göz ününde bulundurarak ihracat sektörünün daha da güçlenmesi için her türlü desteğimiz sürecektir” dedi.
Türkiye yaş meyve ve sebze sektöründe koordinatörlük görevini de yürüten Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Necdet Sin, kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek yılın ilk altı aylık döneminde AKİB kanalıyla yapılan ihracatının %28 oranında artış gösterdiğini ve 532,5 milyon dolara yükseldiği bilgisini verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.