Abdulkadir Özel: Enerjimizi, icraatlara ve hizmetlere kanalize etme zamanıdır

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak  Parti İskenderun ilçe teşkilatında yaptığı teşekkür konuşmasında; “Coşkumuzu,  gayretimizi, enerjimizi, icraatlara ve hizmetlere kanalize etme zamanıdır” dedi. 

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerinin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili  Abdulkadir Özel,  Hatay İl Teşkilatının Koordinasyonunda düzenlenen ilçelerine  teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Ziyaretin İskenderun durağında AK Parti heyeti ve partilerle kucaklaşan Abdulkadir Özel’in adı anons edilince AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı “Hatay seninle gurur” duyuyor sloganları arasında konuşma kürsüsüne geldi.

Alkış ve sloganlar arasında konuşma kürsüsüne gelen Abdulkadir Özel, “Eyvallah Hatay sizlerle gurur duyuyor. Çok sağ olun. Allah sizlerden razı olsun” diyerek konuşmasına başladı.

Allah’a hamd olsun. Seçim boyunca sevdamızı emeğimizle yoğurarak kapı kapı dolaşarak biriktirdiğimiz oyları o gün sandıklarda koruyan kıymetli sandık kurulu üyelerimiz, partilerimiz, gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz, belediye başkanımız, ilçe başkanlarımız, gençlik kolları başkanlarımız ve gecesini gündüzüne katan gerçekten 24 Haziran’ı zaferle taçlandırmak için gayret eden tüm teşkilat mensuplarımız, elleri ayakları öpülesi ağabeylerimiz, ablalarımız, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Allah’a hamdolsun 24 Haziranda meydanlarda söz aldık. Ve halkımız sözünü tuttu.  Bizi mahcup etmedi. Bizi yüzüstü bırakmadı, milletimiz bizi yine iktidar etti.” Dedi.

Abdulkadir Özel’in bu sözleri “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları ile kesilmesi üzerine Abdulkadir Özel de kalabalığın sloganına eşlik ederek, hep bir ağızdan “Recep Tayyip Erdoğan” diye slogana eşlik etti.

“Bu gün halk günüdür. Bugün şükür günüdür. Bugün vefa günüdür. Hakikaten büyük bir aile olduğumuzu birbirimize kenetlendiğimizi, büyük bir dava kardeşliğinin mensupları olduğumuzu seçimi boyunca gördük, gösterdik. Tam düşeceğimiz anda birbirimizi teselli ettik ve beraber kenetlendik. Şafak söküyor ha dedik. Zafer yaklaşıyor dedik. Üç gün kaldı dedik. Ve zafer dedik. Şimdi artık coşkumuzu gayretimizi, enerjimizi, milletimiz için icraatlara hizmetlere kanalize etme zamanıdır. Ve Allah’a hamdolsun böyle bir milletin mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduk. Yakamıza yapıştılar. Sakın ha! Bakın seçim zamanı geliyorsunuz. Ondan sonra kayboluyorsunuz. Sakın ha kaybolmayın ha” sözleri alkış ve sloganlarla kesildi.

Özel, sizi aramızda göreceğiz diyen bir milletimiz var. Abdülkerim Güven kardeşimizle birlikte karış karış gezdik. Geldiğimiz yerlerde iftar ettik. Sokaklarında topaç çevirdiğimiz mahalleleri, sokakları unutmamak için oralarda iftar ettik. Mensubu olduğumuz İskenderun’a hizmet etmeye geldik” diye konuştu.

Ak partili seçmenin sorgulayan, gönderdikten sonra da boş bırakmayan bir seçmen profili çizdiğini anlatan Abdulkadir Özel, “Milletimiz ‘bak ha gidiyorsun. Biz sizleri aradığımızda telefona çıkmazsanız seni perişan ederim’ diyor. ‘Başkan bak taleplerim olacak diyor. Ben garibanım. Ben mazlumum ben işsizim. Benim ihtiyacım var. Benim oğlumun kızımın ihtiyacı var. Sakın ha” dediğine işaret ederek. Bizim milletimiz öyle tıpış tıpış oy vermeye gelmiyor. Bizim tabanımız sorgulayan bir taban, bizim tabanımız homurdanan değil, konuşan bir taban. Böyle bir tabanımız, böyle hemşerilerimiz olduğu için Allah’a hamdolsun, böyle seçmenimiz olduğu için ne kadar şükretsek azdır. Şimdi milletin çizdiği rolde ve güzergâhta emin adımlarla 2023’e 2053 eve 2071 e yürüme zamanıdır.” Diye konuştu.

Kazakistan’dan, Kırgızistan’dan, Mescidi Aksa’dan Arakan’dan, Gazze’den aldığımız duaların şuuru ile de seçimin kazanıldığına işaret eden Özel,  “O mazlumların mağdurların duaları ile Allah’a hamdolsun Türkiye ümmeti ve halkımızı yüzüstü bırakmayacağız inşallah, bu duygu ve düşüncelerle, beraberiz birlikteyiz, bundan sonra da yine birlikte, omuz omuza milletimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu zaferi taçlandıran emeklerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu açık dostlarımızı emin eylesin. Allah’a emanet olun diyerek” sözlerini tamamladı. 

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.