Ak Parti Hatay’da Teşekkür gezilerine başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

24 Haziran seçimlerinin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay  İl yönetimi, partinin kurmayları milletvekilleri ile birlikte Hatay’ın tüm ilçelerinde teşekkür ziyaretlerine başladı. Hatay’dan seçilen beş milletvekilinin yanısıra adaylar, partililer, il ve ilçe yönetimlerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Ak Partililer coşkuyla karşılanıyor. İl Başkanı İbrahim Güler, buralarda partililere yaptığı konuşmalarda Hatay halkına gösterdileri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Seçilen Türkiye Büyük Millet Meclisi Hatay milletvekilleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretler bugün saat onda Erzin2den başladı 11 de Dörtyol’dan başlayan ziyaretler Payas, İskenderun, Arsuz, Belen, Kırıkhan ve Hassa’da tamamlanacak. Yarın 30 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da Kumlu’dan başlayacak olan teşekkür gezileri; Reyhanlı, Altınözü, Yayladağı, Samandağı, Antakya ve Defne’de gerçekleştirilecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.