“Medya ilişkilerimizde uyumlu çalıştık”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Siyasi partilerin ortak hareket ederek seçime girmesini “güzel bir demokrasi” örneği olduğunu söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili ve TBMM Grup Amiri Orhan Karasayar, İskenderun’da görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.Milletvekili olarak 17 yıldan bu yana ülke ve millete hizmet için çalıştığını belirterek görev yaptığı süreç içerisinde İskenderun’un sorunlarını çözmek için uğraştığını söyleyen Orhan Karasayar, veda niteliğindeki buluşmada yaptığı konuşmada; “Sizlerle beraber yaklaşık 17 yıldan bugüne kadar hem ülkemize hem Hatay’ımıza omuz omuza hizmet etmenin mücadelesini verdik. Vermiş olduğumuz  bu mücadelede hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız. Her zaman yanımızda oldunuz. Öncelikle Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabii siyaset bir süreç. El ele omuz Omuza vererek önce İskenderun dedik. İskenderun uzun sorunlarını dedik sorun ve sıkıntıları tespit ettik imkanlarımız ölçüsünde çöze bildiğimiz sorunları çözmeye çalıştık. Ankara’da çözmesi gereken sorunların birebir günlük takipcisi olduk. Emeklerimiz neticesinde gerçekten İskenderun’a hayal edemeyeceğimiz yatırımları getirdik. Bu da bizim mutluluğumuzu oldu. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum ki bu hizmetten İskenderun’a gelmeye devam edecektir.” Dedi.

“Ülkede siyasi istikrar olmazsa olmazı mıdır?” diyerek konuşmasına devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili ve TBMM Grup Amiri Orhan Karasayar, “Bugün yan yana gelmez dediğimiz partiler bir araya geliyor. Bundan daha güzel bir demokrasi örneği var mı? Süreç çok önemli. 24 Haziran’da bir seçimimiz var. Bu seçimde ben inanıyorum ki; Aziz milletimiz ülkemizin istikrarı için doğru kararı verecektir. Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde başkanlık koltuğunda görevlendirilecektir. Bu konuda en ufak bir endişem yok. Geçmişte o zor süreçte. Bu kadar çok yatırım yapıldıysa bundan sonra neler yapılabileceğini ben bile Hayal edemiyorum” diye konuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.