TİM’DE SEÇİM HEYECANI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin aday olmayacağı seçim için şu ana kadar üç işadamının adı geçiyor.
29 Haziran’da gerçekleşecek Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Genel Kurul toplantısında 4 sene süreyle görev yapacak TİM Başkanı, Sektörler Konseyi ve TİM Denetim Kurulu seçilecek.

2001-2009 döneminin TİM Başkanı Oğuz Satıcıstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Üyesi) adaylığını ilan eden ilk isim oldu.

Kulislerde İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki ile Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (ADMİB) Başkanı Fuat Tosyalı’nın da aday olabileceği kongre kulislerinde dile getiriliyor. Adaylıkta adı geçen İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki’nin yakın çevresindeki kişilere  “Aday olmam için her yerden talep geldi” dediği belirtiliyor.

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Haluk Okutur, Hizmet İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ahmet Akbalık, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Y.K. Üyesi Hikmet Tanrıverdi ve Akdeniz İhracatçılar Birliği Y. K. Başkan Yardımcısı Bülent Aymen’in Oğuz Satıcı’ya destek vereceği ifade ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.