SP: TARIMA EL UZATACAĞIZ, İŞSİZLİĞİ BİZ ÇÖZECEĞİZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ÇALIŞKAN, İLİMİZDE İŞSİZ KALMAMASI İÇİN ATIL VAZİYETTEKİ İMKÂNLAR AKTİF HALE GETİRİLMELİDİR ” DEDİ . ÇİFTÇİMİZ DESTEKLENMELİ, TARLALARIMIZ EKİLİ HALE GETİRİLMELİDİR. SEÇİM İŞBİRLİĞİNDEN EN FAZLA YARARLANACAK OLAN PARTİ SAADET PARTİSİ’DİR.  YAPILAN SEÇİM İŞBİRLİĞİYLE BARAJ SIFIRLANDI

 Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları 24 Haziran seçim çalışmalarını Kırıkhan ve Altınözü ilçesinde sürdürdü.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde milletvekili adayları Mustafa Eğe, Abdullah Aydın Demir, Atila Erol, Fatih Dökmeci ve Uğur Ural Altınözü ilçesinde esnaf ziyaretinden sonra Kırıkhan ilçesine geçti.

Kırıkhan Esnaf ve Sanatkârlar odası, Muhtarlar Derneği, İyi parti seçim bürosu ve esnaf ziyaret edildi.

Günün sonunda Hatay’da 10 radyonun ortak canlı yayın konuğu olan Dr. Necmettin Çalışkan halkın merak ettiği soruları yanıtladı.

Çalışkan konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu;

Bu seçim işbirliğinden en fazla yararlanacak olan Parti Saadet Partisi’dir diyen Çalışkan, “Yapılan seçim işbirliğiyle önlerindeki en büyük bariyerlerden biri olan seçim barajının sıfırlandığını belirterek baraj sıfırlandığı için, aldığımız oy oranına göre Saadet Partisi’nin milletvekili çıkararak meclise girmesi sağlanmış olacak” dedi.

İlin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Çalışkan, “İlimizde İşsiz kalmaması için atıl vaziyetteki imkânlar aktif hale getirilmelidir. Çiftçimizi desteklemeli, tarlalarımız ekili hale getirilmelidir.

Tarımda Hatay’ın her bir ilçesi ayrı bir zenginliğe sahip. Kavun, karpuz, zeytin, narenciye, üzüm bağları pamuk ve narı hepsi bu coğrafya da farklı iklimler bir arada. Ülkemizi kalkındıracak bu tarım ürünlerinin değerlendirilmesi ve bir el uzanması lazım. Bu el biz oluruz, tarım projemiz ile bunları çözeceğimizi düşünüyoruz. Biz, bu topraklarda binlerce yıldır kardeşçe yaşadık yine yaşamasını bilmeliyiz. Bu ülkede herkese yetecek kadar hava, toprak ve su var” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.