MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇALIŞKAN ESNAF TURUNDA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayların Kumlu esnaf ziyaretleri esnasında oto tamirciliği yapan bir esnaf söyledikleri dikkat çekti.

“Memleket bitmiş abi, esnaf olarak bittim. Eskiden para biriktirmek için çalışırdım şimdi karnımı doyurmak için çalışıyorum” dedi.

ÇALIŞKAN: HALKIN SESİGÖZÜKULAĞI OLACAĞIM

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları Kumlu ve Reyhanlı ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Büyük İlgiyle karşılanan Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Dr. Necmettin Çalışkan, Mustafa Eğe,Atila Erol, Fatih Dökmeci, Uğur Ural, Kumlu İlçe Başkanı Celil İnal, Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Göçmez ve partililerKumlu seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirdi Kumlu ve Reyhanlı ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı.

Esnaf ziyaretlerinde oto tamirciliği yapan bir esnafın milletvekili adaylarına içine döktü.

“Memleket bitmiş abi, esnaf olarak bittim. Eskiden para biriktirmek için çalışırdım şimdi karnımı doyurmak için çalışıyorum” dedi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dr. Necmettin Çalışkan’da Hatay halkının vicdanının sesi, eli, gözü kulağı olacağım ve yıllardır kangrenleşen ilimizin problemlerini bilen biri olarak çözüme kavuşturmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Bu düzeni değiştirmek için geliyoruz diyen Çalışkan,“Esnaf, çiftçi, işçi herkes perişan durumda, hangi kesimle konuşsak, ister genç, ister hanım, ister esnaf, ister çiftçi, sanayici, kiminle ülke meselelerini görüşmeye kalksak her birinin çok ama çok ciddi problemlerle karşı karşıya olduğuna şahit oluyoruz. Öbür taraftan dönüp bu ülkeyi yönetenlerebaktığımızda bu problemlerin neredeyse hiç birisi gündemlerinde yok.Organize Sanayi Bölgelerini esnafımızı ayağa kaldırabilmek için yürürlüğe sokacağız.

Her erken seçim Türkiye’de bir şeylerin değişmesine vesile olmuş.İnşallah bu erken seçimde deSaadet Partisi mecliste yer alarak ülkemizin lehine değişmesine vesile olur” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.