Ak Partililer, Arsuz’un Köylerini ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Arsuz’a Çıkartma Yaptı.. Arsuz’un Kışla, Karahüseyinli ve Nergizlik Mahallerinde Vatandaşlarla Buluşan AK Partili Adaylar, Arsuz’luların Yoğun İlgisine Mazhar Oldu.

Arsuz’un Nergizlik, Kışla ve Karahüseyinli Mahallelerinde Gerçekleşen Toplantılara AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Abdülkerim Güven, Nazlı Ecrin İnan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıd Bestami Bilgili, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan’ın yanı sıra teşkilat mensupları da eşlik ettiler..

“Hatay’ın Ağabeyi”, “Gazi Meclisin Gazi Vekili” Ünvanı İle Mahalle Toplantılarında Hemşehrilerinin  Yoğun İlgisi İle Karşılaşan AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu; “Haydi Bismillah Diyerek Medeniyetimizin Kutlu Yürüyüşünde Birlikte Saf Tuttuğumuz, Menzil Aldığımız Aziz Milletimizin Sinesindeyiz. Arsuz Kararı da, Mührü de Elinde Tutan Kıymetli Hemşehrilerimizle Birlikte Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz” Dedi.

“Biz Taş Üstüne Taş Koyan Bir İktidarız. Laf Üstüne Laf Koyanlardan, Türkiye’nin Medeniyet Yürüyüşüne Takoz Koyanlardan Asla Olmadık” Diyen Türkoğlu Siyaset Anlayışlarının Temelinin İnsana Hizmet Olduğunu Vurguladı..

TÜRKOĞLU’NDAN DEVAM VURGUSU

“Kimileri Afrin’in Şanlı Komutanlarının Apoletlerini Sökmeyi Tahayyül Etsin, Kimileri Kandil’in Taşeronu Demirtaş’a Methiyeler Dizip Tahliyesini Hayal Etsin, Kimileri Mega Projeleri Durdurmayı, Dev Yatırımları Yıkmayı Kendine Şiar Edinsin” Sözleriyle Muhalefete Yüklenen Türkoğlu; “Biz Bayrağına, Ezanına, Toprağına Kurban Olduğumuz; Devleti ve Milletine Hizmetkârı Olmaktan Onur Duyduğunuz Türkiye’mizin Güvenliği İçin PKK, DHKPC, MLKP, IŞID ve FETÖ’ye Dünyayı Dar Etmeye, İnsanımızın Huzur ve Refahı İçin Yatırım ve Mega Projeleri Bir Bir Hayata Geçirmeye #Devam Edeceğiz..” Dedi.

Her bir vatandaşın huzur ve refahını teminle mükellef olduklarını söyleyen Türkoğlu; “780 Bin Kilometrekare Vatan Toprağı Üzerinde Mezhebi, Nesebi Her Ne Olursa Olsun Aziz Milletimizin Her Bir Ferdinin Derdiyle Dertlenmeye, Fırat’ta Bir Kuzuyu Kurt Kapsa Bundan Kendini Mesul Bilerek Adalet Yolunda Sebatla Yürümeye #Devam Edeceğiz” Açıklamalarında Bulundu.

Hatay İçin Birlik, Dirlik Vakti, İcraat Vakti, Hizmet Vakti; Vakit Türkiye Vakti diyerek projelerini ve Hatay için hayallerini paylaşan AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Abdülkerim Güven, Nazlı Ecrin İnan Arsuz’dan tam not aldı..

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.